Verwondering van Mediumschap training

 De Verwondering van Mediumschap training.

 

 

Gevoeligheid is een belangrijk onderdeel in mediumschap, vanuit dit stukje kun je bepaalde gebeurtenis en gevoelens waarnemen. Eigenlijk heb je alles wat je als klein meisje of jongentje hebt ervaren jouw begin van je je mediumschap.

Je hebt denk ik al heel veel hebt ervaren in je leven en dat je bepaalde dingen echt niet begreep van wat er in je of bij je gebeurt. Ik weet als geen ander hoe het voelt. Als klein meisje ervaarde ik al veel en betrok bepaalde gevoelens van de ander echt op mij. In mijn zoektocht die ik al ruim 10 jaar loop ben ik wel gaan ontdekken dat ik eigenlijk als klein meisje al mediamiek was en hier ligt ook mijn liefde. Liefde voor het leven na de dood en helder horen, zien, voelen, weten. Alles zit in mij en alles wordt nog steeds met alle liefde aangeraakt. Ik voelt mijzelf nog graag.

Ik ben er wel van overtuigd je bent nooit uitgeleerd en eer is altijd in mij een nieuwsgierig stukje die deze voeding ook nodig heeft.

 Ik ben heel aards en wil dingen graag begrijpen en deel vooral met liefde heel veel van mijn kennis en wat er door mij heen komt.

 

Het is dan nu ook echt de tijd dat ik mijn kennis over mediumschap met jullie deel. Ik heb afgelopen maanden al verschillende dagen gedraaid met succes van alle deelnemers. Er was veel herkenning en het proefde naar meer. Dat is dan ook waarom ik de verwondering van mediumschap in een training hebt gestopt. In deze training neem ik jullie mee op jouw reis als medium. We gaan de verbinding met je gidsenteam versterken en nog meer zichtbaar, voelbaar voor je maken. Zij zijn er altijd voor je en nu is het de tijd dat ze ook door je mogen werken. Wat gaan we in deze 6 maanden met elkaar doen, verstreken van je gidsenband, gidsenschrijven, verschillende healingstechnieken, contact met overleden dierbaren voor een andere, kaarten lezen voor een ander…

Vooral ook heel veel herkenning voor jezelf en alles wat je voelt en ervaart zichtbaar te maken.

Het kleine meisje of jongentje die vroeger alles ervaarde mag nu weer als volwassen versie naar voren stappen waar het je heel veel duidelijk en plezier mag geven.

 

De training geef ik in een avond en dagprogramma,

De dagen zijn, zaterdag 17 febr, 16 mrt, 20 apr, 11 mei, 8 juni, 6 juli (zaterdagen)

10-15 uur Investering €597 + evt 3x 3uur persoonlijke groei bij te boeken totaal dan €857.-

 

De avonden zijn, 8 febr, 7 mrt, 4 apr, 2 mei, 30 mei, 20 juni (donderdag avond)

19-21.00-21.30 Investering €297.- evt 3x 3 uur persoonlijke groei bij te boeken totaal dan €557.-

 

De training wordt op het magische plekje op de Zwanehof in Zenderen gegeven.

 

Prijzen zijn excl btw.

Heb je vragen of wil je even contact met mij laat het mij weten.

Ik zie je graag tijdens de training om jezelf te verdiepen in jezelf en mediumschap.