The Rite of the Womb

The Rite of the Womb

 

De baarmoeder is een plek van creatie en nieuw geboorte het is geen plek van pijn en angsten.

Helaas kan er in de baarmoeder heel veel pijn en angsten zijn opgeslagen, vandaar dat wij Frieda Frederiks & ik, Anja Vruggink hier verzachting in aan gaan brengen.

Deze dag worden er veel dingen in jou aangeraakt. We gaan ook generatie terug in de vrouwelijke familielijn. Je gaat je baarmoeder zien als een prachtig orgaan. Een prachtig onderdeel van je lichaam, je gaat haar opnieuw de liefde geven die ze verdient.

Deze dag werken wij samen met de godin Freyja zij staat voor vruchtbaarheid, leven en dood. Zij was een krachtige vrouw die in haar bestaan zorgde voor de doden en haarzelf echt liet zien als seksuele krachtige vrouw. Balans is waar ze voor staat. Ze laat heel goed voelen en ervaren dat aales bij elkaar hoor. Leven en dood, zwart en wit, licht en donkerte.

 

Wat kan je deze dag verwachten,

* Rite of the womb overdracht

* Transformatie in de vrouwelijke lijn

* Creatief stuk

* Geborgenheid

* Wedergeboorte

* Bevrijding

 

Wij voelen aan alles dat iedere vrouw opnieuw de liefde mag geven aan hun baarmoeder, daarom heb je op het moment 2 datums waar jij je kan inschrijven. We werken met een groepsgrote van max 8 personen voor Wierden en max 10 personen in Winterswijk.

 

4 november in Wierden 

10 dec in Wintersijk.

We beginnen om 10 uur tot 14.30 uur, investering € 80.-

 

Wil jij samen met vriendinnen de Rite of the Womb ontvangen dan kan dat neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op. 

Wij werken met een groepsgrote van minimaal 6 personenen. Wij komen dan naar jullie toe, hiervoor worden rijskosten dan wel berekent.

Dus lijkt het jou wat om met je vriendinnen the Rite of the Womb overgedragen te krijgen neem dan contact met mij op en wij plannen samen een datum.

Vind je het te persoonlijk en wil jij de Rite of the womb persoonlijk over gedragen hebben is dit ook een mogelijkheid, de investering is dan wel €135,- samen gaan we dan een persoonlijke reis maken.

 

Voor vragen of aanmelden hoor ik je graag.