De stem van de Ziel


De stem van de Ziel.

 

Bij de stem van je ziel luister ik naar je ziel. Ik luister naar je vraag, struggle of je blokkade. De wijsheid die je ziel heeft, geeft ook jou de antwoorden vanuit jou.

De tips die hieruit voort komen horen bij jou, omdat ik luister wat jij mij zegt, alles schrijf ik voor jou op. Zodat jij alles rustig kan nalezen en laten landen.

Je zal vernemen wanneer je het op papier van mij krijgt via de mail dat je het vaker lees en elke keer weer andere wijsheden voor jezelf er uithaalt.

 

De stem van je ziel geeft je extra inzichten die er naar voren mogen komen. Alles gebeurt op afstand. Ik luister op afstand naar jou, je kind of dier. Voor kinderen is het ook fijn dat het op afstand gebeurd, ik luister naar hun diepere laag van de ziel en vandaaruit kunnen ze beter verwoorden wat ze nodig hebben en wat de oorzaak van bepaald gedrag is.

Voor kinderen is het al lastig om te verwoorden wat ze nodig hebben en hierdoor kunnen jullie elkaar weer beter begrijpen en helpen op de lagen die nodig zijn.

 

Van mij krijg je automatisch binnen twee weken na de betaling de afstemming in je mailbox.

 

Tijdens de stem van de ziel kan ik op heel veel onderwerpen luisteren, zoals ik al benoemde naar jou als mens en waar je tegen aanloopt. Een kindje die slecht slaap of ander gedrag vertoond, jong volwassen, overleden dierbaren, jij en jouw bedrijf, dieren,…

En zowat er nog meer naar voren mag komen.

Ik luister en geeft door wat mij vertel wordt en jij mag als ziel hiermee weer verder aan het werk.

 

Als je voelt dat ik je verder kan helpen in je pad dan help ik je graag verder door te luisteren naar je ziel of door andere trajecten binnen mijn bedrijf.

 

Heb je vragen of wil je de stem van je ziel ontvangen stuur mij een bericht