Wie ben ik

Mijn naam is Anja Vruggink.

Ik ben geboren op 11 aug 1980, ik ben woonachtig in Winterswijk Meddo.

Samen met mijn man heb ik 4 kinderen in de leeftijd van 7 tot 14 jaar. Wij zijn in aanraking met Luisterkind gekomen toen we vast liepen met onze oudste dochter. Zij kon dingen niet meer positief zien. Alles was negatief. We hebben een hele mooie Luisterkindafstemming voor haar mogen ontvangen. We hebben handvatten gekregen zodat we beter begrepen hoe ze denkt. We zijn samen aan het werk gegaan en doormiddel van Luisterkind is ze weer positiever in haar leven gaan staan. Wij begrijpen elkaar nu veel beter. Ik vond het zo'n mooi en wonderlijk iets, dat ik me heb ingeschreven voor de opleiding. Ik heb in de  zomer 2017 mijn diploma als Luisterkindwerker behaald. Ik ben er nu klaar voor om heel veel kinderen hun verhaal te laten vertellen, het kind en zijn ouders handvatten aan te reiken, om samen een gelukkiger leven te krijgen.