Luisterkind Opleiding.

De opleiding tot Luisterkindwerker van Diana Hendriks is uniek en geregistreerd bij het CRKBO. Ik ben vanaf dit jaar ook bevoegd om de opleiding tot Luisterkindwerker te geven.

In de half jaar durende opleiding (5 lesdagen) leer je, in een combinatie van theoretisch en praktisch werk, werken met de unieke Luisterkind-Methode. Hierbij werk je, volledig op afstand, aan het welzijn van het kind of de volwassene, zonder dat er een klant in je praktijk aanwezig is. Je begint na lesdag 2 met het inleveren van huiswerk, in de vorm van Luisterkind-afstemmingen en in totaal dien je 6 voldoendes te halen. Op lesdag 4 krijg je een toets over de theorie. Gedurende de hele opleiding ben ik je trainer en waar nodig geef ik je een bemoedigend woord of geef je het befaamde duwtje in de rug om door te pakken. Inmiddels is de Luisterkind Methode in meer dan 30 landen een begrip en er zijn al heel veel mensen tussen 0 en 100 geholpen.

 

Vanaf januari 2021 kun je ook Luisterkind werker worden via een E-Learning.

De Luisterkind opleiding via E-Learning duurt een half jaar die bestaat uit 5 lesdagen van 4 uur les via skype. Tijdens de opleiding via E-Learning wordt je ondersteund door mij en door een studieportaal op internet.

De datum plan ik samen in overleg met de cursisten.

 

De investering in jezelf is € 1525,-

Venemansmolen.

Datum;

 

Zaterdag 10 april 

Zaterdag 1 mei 

Zaterdag 5 juni 

Zaterdag 3 juli

Zaterdag 24 juli

 

 

De Venemansmolen in Winterswijk

 

Ankomm'n

Datum;

Dinsdag 16 maart

Dinsdag 13 april

Dinsdag 11 mei

Dinsdag 15 juni

Dinsdag 13 juli 

 

Het Ankomm'n in Winterswijk.

informatiebrochure

Lees alle informatie over de opleiding in de informatiebrochure. 

Heb je nog vragen of onduidelijkheden: je mag mij altijd bellen of mailen