Wie ben ik

Mijn naam is Anja Vruggink.

 

Ik ben 42 jaar, ik ben woonachtig in Winterswijk Meddo.

Samen met mijn man heb ik 4 kinderen. Wij zijn in aanraking met Luisterkind gekomen toen we vast liepen met onze oudste dochter. Zij kon dingen niet meer positief zien. Alles was negatief. We hebben een hele mooie Luisterkind-afstemming voor haar mogen ontvangen. Handvatten gekregen zodat we beter begrepen hoe ze denkt en zijn samen aan het werk gegaan en doormiddel van Luisterkind is ze weer positiever in haar leven gaan staan. Wij begrijpen elkaar nu veel beter.

 

Ik vond het zo'n mooi en wonderlijk iets, dat ik me heb ingeschreven voor de opleiding. In de  zomer van 2017 heb ik mijn diploma als Luisterkindwerker behaald. Ik ben er nu klaar voor om heel veel kinderen hun verhaal te laten vertellen, het kind en zijn ouders handvatten aan te reiken, om samen een gelukkiger leven te krijgen.

In 2020 ben ik geslaagd voor mijn trainerschap voor de Luisterkind en ik mag nu deze mooie opleiding en methode zelf geven en laten leren.

 

Doordat ik met Luisterkind in aanraking ben gekomen en mijzelf steeds verder ben gaan ontwikkelen kwam ik er achter dat ik tevens feilloos mensen aanvoel en op deze manier ook kan helpen. Ik vind het belangrijk dat iedereen vanuit zijn of haar hart leeft, je moet het nu doen, doe het dan ook nu.

Het leven wordt zo veel mooier als je vanuit je hart leeft.

Door mijn eigen ontwikkeling en mijn mediumschap steeds verder uit te breiden help ik graag mensen met hun onwikkeling en hun staat van zijn. We leven samen met het universum. Het is veel en veel dingen zijn lastig te begrijpen. Ik vind het geweldig om samen met mijn engelen en mijn gidsen te werken. Elke dag laten zij mij zien welke kant ik op mag gaan en wat er voor mij staat. Deze mooie ervaringen deel ik graag met jou. 

 

 

 

Contactgegevens;

 

Anja Vruggink

Hilteweg 39

7104 BC Winterswijk

avruggink@live.nl

06-12107508

 

Contact gegevens;