Dieptegang in een Luisterkindafstemming

Familieverbond

Bij een Luisterkindafstemming met familieverbond, ga ik kijken wat de dynamiek is van jullie gezin. De Luisterkindafstemming met familieverbond wordt gedaan op iedereen die in het huis woont, inclusief hond. Woont oma of opa bij jullie in dan tellen die ook mee. Is een kind af en toe bij jullie telt die niet mee. Is er sprake van een co-ouderschap telt dit wel.

Leer wat jullie van elkaar kunnen leren en waarom het even niet zo lekker in jullie gezin loopt.

 

De prijs van een Luisterkind familieverbond is net als een gewone Luisterkindafstemming € 67.00


Geboortebegeleiding

Elke zwangerschap is een mooie bijzondere ervaring.

Bij een Luisterkindafstemming met geboortebegeleiding, loop ik 4 weken met moeder en baby mee. Dit is mogelijk vanaf de 27 ste week. De eerste drie weken stem ik af op jullie baby en je krijgt hier een korte Luisterkindafstemming van. In deze 3 weken kun je alles vragen wat je graag van je baby wil weten. In de laatste week schrijf ik een brief namens de baby aan jullie. Wat een mooie voorbereiding is op jullie toekomst samen.

 

De prijs voor een Luisterkind geboortebegeleiding afstemming is €130.00


Geboorteverwerking

Bij een Luisterkindafstemming met geboorteverwerking

ga ik kijken naar je geboorte. Maar eigenlijk al vanaf het moment dat je als zieltje bij je moeder in de buik komt. We kijken samen hoe je je tijdens de zwangerschap voelt en hoe je moeder zich voelde. Ik kijk ook naar je geboorte. Hoe heb je dit zelf ervaren. Als je graag dingen anders had gewild dan gaan we dat opnieuw beleven. Je geboorte kan een leidraad zijn voor de rest van je leven.

 

De prijs voor een Luisterkindafstemming met geboorteverwerking is net zoals een gewone Luisterkindafstemming € 67.00